Reviews

Wat gasten zeggen over onze minicamping

UITSTEKEND
118 recensies op
Karin Dubbink
Karin Dubbink
14 Mei 2024
Het was heerlijk op deze leuke camping. We werden ontvangen door de eigenaar. Een korte rondleiding over de camping. Bijzonder vriendelijke mensen en keurige camping. Een prachtige omgeving, gezellige omliggende plaatsen om via mooie fietsroutes te bezoeken.
Lisette DdS
Lisette DdS
14 Mei 2024
Wat een heerlijke camping! Zeer schoon, met zorg en oog voor detail (verse bloemen, grappige schapenbeeldjes, chocolaatjes, info-kiosk met folders omgeving, gratis ijsje uitgedeeld door eigenaresse). Goed onderhouden, fijne ruime zonnige plekken, enthousiaste eigenaren. Mooi uitgangspunt om Achterhoek te ontdekken. (geen faciliteiten voor kinderen - hadden wij niet nodig, pinnen niet mogelijk - betaling kan overgemaakt worden of contant betaald worden).
Marion Wissink
Marion Wissink
12 Mei 2024
Het echtpaar Paul en Agneta zijn heel gastvrij en gezellig. De creativiteit zie je in alle hoeken van de camping met schaapjes 🐑 en verse bloemen.. Schone sanitair, fijne douches en grote kampeerplekken. Kortom aanrader. Groetjes Henk en Marion
Marianne Hofman
Marianne Hofman
12 Mei 2024
Een mooie camping met erg vriendelijke eigenaren. Zij zijn zeer betrokken. Het sanitair ziet er schoon en verzorgd uit. Met zelfs verse bloemetjes! Kers op de taart was afgelopen week het schapenscheren van de 6 schapen. Al met al een AANRADER!
Luc Beyens
Luc Beyens
10 Mei 2024
Rustige camping met zeer vriendelijke eigenaar. We werden verrassend verwend met een ijsje, top met dit warme weer. Verzorgd sanitair en goed onderhouden.
Marc Pas
Marc Pas
28 April 2024
Super camping .geweldig mensen. Super gastvrij. Sanitair top.wat wil je nog meer.
Karin Iwema
Karin Iwema
23 April 2024
Leuke camping , aardige eigenaars , super schoon sanitair ,zelfs bloemen in kleine vaasjes op toiletten en in afwas gelegenheid.. top , bedankt
Manon Sijbesma
Manon Sijbesma
3 April 2024
Mijn vriend en ik waren hier met Pasen 2024. We werden zeer gastvrij verwelkomd. Het is een fijne en nette camping in een mooie omgeving.
Andre Beenen
Andre Beenen
1 April 2024

REVIEW PLAATSEN

MEER WETEN?

Meer weten over onze camping? Wij komen graag met je in contact

Adres

Minicamping ‘t Zotte Schaap
Oude Winterswijkseweg 13
7134PA Vragender
Nederland