onze mini camping

OVER ONS

Wij zijn Paul en Agnetha. We wonen in het pittoreske dorpje Vragender, in de Achterhoek. 36 jaar geleden kochten wij een oud boerderijtje op een fantastisch mooie plek, tussen Vragender en Lichtenvoorde. Al heel wat jaartjes runnen wij hier tijdens de Zwarte Cross een gelegenheidscamping en daar genieten we enorm van! Mede hierdoor is het idee ontstaan om een minicamping te beginnen. Na een jaar van verbouwen hebben wij in 2020 ons eerste seizoen gedraaid en zijn we nog steeds héél blij met onze camping. We kijken er naar uit om jullie te ontvangen!

Meer informatie of reserveren? Wij horen graag van je! 

CONTACT

onze minicamping

Gastvrijheid & een ongedwongen, gemoedelijke sfeer

Prachtige natuur en volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen

Gratis Wi-Fi op het campingterrein

Schoon en
ruim sanitair 

SVR

Wij zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie – kamperen bij de boer!

REVIeWS

UITSTEKEND
118 recensies op
Karin Dubbink
Karin Dubbink
14 Mei 2024
Het was heerlijk op deze leuke camping. We werden ontvangen door de eigenaar. Een korte rondleiding over de camping. Bijzonder vriendelijke mensen en keurige camping. Een prachtige omgeving, gezellige omliggende plaatsen om via mooie fietsroutes te bezoeken.
Lisette DdS
Lisette DdS
14 Mei 2024
Wat een heerlijke camping! Zeer schoon, met zorg en oog voor detail (verse bloemen, grappige schapenbeeldjes, chocolaatjes, info-kiosk met folders omgeving, gratis ijsje uitgedeeld door eigenaresse). Goed onderhouden, fijne ruime zonnige plekken, enthousiaste eigenaren. Mooi uitgangspunt om Achterhoek te ontdekken. (geen faciliteiten voor kinderen - hadden wij niet nodig, pinnen niet mogelijk - betaling kan overgemaakt worden of contant betaald worden).
Marion Wissink
Marion Wissink
12 Mei 2024
Het echtpaar Paul en Agneta zijn heel gastvrij en gezellig. De creativiteit zie je in alle hoeken van de camping met schaapjes 🐑 en verse bloemen.. Schone sanitair, fijne douches en grote kampeerplekken. Kortom aanrader. Groetjes Henk en Marion
Marianne Hofman
Marianne Hofman
12 Mei 2024
Een mooie camping met erg vriendelijke eigenaren. Zij zijn zeer betrokken. Het sanitair ziet er schoon en verzorgd uit. Met zelfs verse bloemetjes! Kers op de taart was afgelopen week het schapenscheren van de 6 schapen. Al met al een AANRADER!
Luc Beyens
Luc Beyens
10 Mei 2024
Rustige camping met zeer vriendelijke eigenaar. We werden verrassend verwend met een ijsje, top met dit warme weer. Verzorgd sanitair en goed onderhouden.
Marc Pas
Marc Pas
28 April 2024
Super camping .geweldig mensen. Super gastvrij. Sanitair top.wat wil je nog meer.
Karin Iwema
Karin Iwema
23 April 2024
Leuke camping , aardige eigenaars , super schoon sanitair ,zelfs bloemen in kleine vaasjes op toiletten en in afwas gelegenheid.. top , bedankt
Manon Sijbesma
Manon Sijbesma
3 April 2024
Mijn vriend en ik waren hier met Pasen 2024. We werden zeer gastvrij verwelkomd. Het is een fijne en nette camping in een mooie omgeving.
Andre Beenen
Andre Beenen
1 April 2024

REVIEW PLAATSEN

MEER WETEN?

Meer weten over onze camping? Wij komen graag met je in contact. Benieuwd naar wat er in de buurt te doen is? Neem hier eens een kijkje.

Adres

Minicamping ‘t Zotte Schaap
Oude Winterswijkseweg 13
7134PA Vragender
Nederland